Γιατί να επιλέξω χειροποίητα ζωγραφισμένο στο χέρι με πινέλο μπλουζάκι

Γιατί να επιλέξω χειροποίητα ζωγραφισμένο στο χέρι με πινέλο μπλουζάκι
Μάι 28, 2020

Κόντρα στις συνήθειες της εποχής όπου τα ρούχα των μεγάλων εταιριών αποτελούν πρώτη επιλογή από πολλούς, η ομάδα των paintedclothes έχει επιλέξει να χαράξει έναν άλλο, διαφορετικό δρόμο. Αυτόν των χειροποίητα ζωγραφισμένων ρούχων!

Τα μοναδικά «ζωντανά» σχέδια που δημιουργούμε είναι ερεθίσματα που παίρνουμε από γύρω μας. Σίγουρα στην αρχή αντιμετωπίσαμε δυσκολίες έως ότου γίνει αποδεκτή από τον κόσμο η PNTD by PAINTEDCLOTHES σειρά ρούχων που λανσάρουμε στο χώρο. Το εύλογο ερώτημα που ακούγαμε απ’ όλους ήτανΓιατί να επιλέξω ένα χειροποίητα ζωγραφισμένο στο χέρι με πινέλο μπλουζάκι (PNTD) ‘

Έτσι και εμείς, η ομάδα των paintedclothes, θέλουμε να σας δώσουμε μερικούς λόγους  γιατί να επιλέξετε ένα χειροποίητα ζωγραφισμένο στο χέρι με πινέλο μπλουζάκι.

 Τα χειροποίητα προϊόντα μπορούν να προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα και περισσότερη προσοχή στην λεπτομέρεια αλλά μπορούν να δώσουν και στους αγοραστές κάποια εκπληκτικά οφέλη. Ας δούμε μερικά από αυτά :

- Τα χειροποίητα προϊόντα είναι ‘πράσινα.

- Τα χειροποίητα προϊόντα κάνουν καλό στην αγορά εργασίας.

- Τα χειροποίητα προϊόντα σας κάνουν να αισθάνεστε καλά για τις αγορές σας.

- Τα χειροποίητα προϊόντα μπορούν να ικανοποιήσουν καλύτερα τις ανάγκες σας.

- Τα χειροποίητα προϊόντα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ.

- Τα χειροποίητα προϊόντα είναι όντως καλύτερα.

Κλείνοντας και δίνοντάς σαςτρόφηγια σκέψη θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας γιατί μας έχετε αγκαλιάσει από την αρχή της προσπάθειας μας. Της προσπάθειας να μπούμε και εμείς στην αγορά της ένδυσης προσφέροντας σας κάτι διαφορετικό, πρωτότυπο, Μοναδικό, όμορφο, ‘Στιλάτο, ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ’.  

top