Πληροφορίες αποστολών

Πληροφορίες αποστολών

Παράδοση προϊόντων:

Η παράδοση των προϊόντων θα  γίνει με Courier.

Ο χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδας κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες ενώ για τις δυσπρόσιτες περιοχές εντός Ελλάδας όπως π.χ. απομακρυσμένα χωριά και απομακρυσμένοι νησιωτικοί προορισμοί άγονων γραμμών κυμαίνεται από 1-4 εργάσιμες ημέρες.

Έξοδα Αποστολής

Για παραγγελίες από το ποσό των 50,00€ και πάνω, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για αποστολή με courier ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος της εταιρείας courier ο οποίος ευρίσκεται στο e-shop της εταιρείας paintedclothes.com και καλείστε να λάβετε γνώση πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σε κάθε περίπτωση το ποσό που αναλογεί στα έξοδα αποστολής θα εμφανίζεται πριν την ολοκλήρωση καταχώρησης της παραγγελίας με σκοπό να λάβετε εκ των προτέρων γνώση.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν, δεδομένου ότι αποτελεί χειροποίητο προϊόν ζωγραφισμένο από φυσικό πρόσωπο αναλόγως του φόρτου εργασίας ή της περιπλοκότητας της επιλεγμένης απεικόνισης, δύναται να καθυστερήσει να παραδοθεί. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία εντός του εκτιμώμενου από εμάς χρόνου παράδοσης ή να σας προτείνουμε κάποια εναλλακτική.

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

top