Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το paintedclothes.com  δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard,. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η παραγγελία σας θα διαβιβασθεί στην τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε.  και η συναλλαγή – χρήση της πιστωτικής κάρτας θα γίνει στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε.. Εκεί θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας και το τριψήφιο αριθμό για την εξουσιοδοτημένη υπογραφή. Το paintedclothes.com δεν κρατάει αριθμούς πιστωτικών καρτών.  Η οποιαδήποτε συναλλαγή με πιστωτική κάρτα γίνεται με την Eurobank Ergasias Α.Ε. και όχι με το paintedclothes.com.  Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.


Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας από την COURIER. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 1,60 €.


Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο λογαριασμό της Τράπεζας που συνεργαζόμαστε:

Eurobank Ergasias Α.Ε.

Αρ. Λογαριασμού:  0026.0197.83.0200919716

IBAN: GR0402601970000830200919716

Δικαιούχος:  Παγούνης Χρήστος του Γεωργίου, ατομική επιχείρηση

 

Με δόσεις μέσω πιστωτικής/χρεωστικής

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας με χρήση πιστωτικής και/ή χρεωστικής μέχρι 6 άτοκες δόσεις.

Με την λήψη του αποδεικτικού κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας από την συνεργαζόμενη Τράπεζα, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

top