Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών-Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Δυνάμει του άρθρου 3ιβ περίπτωση γ. του Ν. 2251/1994, όπως ισχύει κάθε φορά, δεν προβλέπεται δικαίωμα υπαναχώρησης καθώς τα προϊόντα τα οποία παρέχονται από το paintedclothes.com είναι σαφώς εξατομικευμένα και/ή κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή.

Τα προϊόντα του paintedclothes.com αποτελούν χειροποίητα προϊόντα ζωγραφισμένα από φυσικό πρόσωπο σε ένδυμα ή αξεσουάρ συνεπώς δεν χωρεί δικαίωμα υπαναχώρησης και γίνονται δεκτές αλλαγές μόνο λόγω ελαττωματικότητας του προϊόντος η οποία οφείλεται σε εμάς.

Η αλλαγή λόγω ελαττωματικότητας του προϊόντος που οφείλεται σε εμάς χωρεί εντός προθεσμίας 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς. Σε  κάθε περίπτωση αλλαγής λόγω ελαττωματικότητας θα πρέπει 1. Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, πλυθεί, παραποιηθεί, αλλοιωθεί, 2. Το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Για τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς επιστροφή-αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν  και να είναι σε άριστη κατάσταση.

Στην περίπτωση αλλαγής λόγω ελαττωματικότητας, μας αποστέλλετε το ελαττωματικό προϊόν με δική μας χρέωση και δεσμευόμαστε να πραγματοποιήσουμε αντικατάσταση του.

Πριν από κάθε επιστροφή πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με paintedclothes.com. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις: 1. Να επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με τη paintedclothes.com  2. σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 14 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα εντός 14 ημερών.

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε προηγουμένως μαζί μας στο τηλ. 2467082474 ή μέσω email info@paintedcothes.com

Δεν είναι δυνατό να γίνει αλλαγή:

  1. Λόγω εσφαλμένης διάστασης που οφείλεται σε εσφαλμένη επιλογή του πελάτη, για αυτό τον λόγο συμβουλευτείτε το μεγεθολόγιο πριν την καταχώρηση της παραγγελίας
  2. Λόγω αλλαγής γνώμης επί των χρωμάτων/αποχρώσεων
  3. Λόγω επιθυμίας συμπλήρωσης ή με οποιοδήποτε τρόπο αλλαγής του σχεδίου απεικόνισης
  4. Λόγω μικρής απόκλισης στον τόνο του χρώματος/απόχρωσης καθώς η εικόνα/αποτύπωση που παρουσιάζεται στο paintedclothes.com μπορεί να διαφέρει από οθόνη σε οθόνη λόγω διαφορετικών ρυθμίσεων και ανάλυσης 
  5. Λόγω μικρής απόκλισης στην απεικόνιση του σχεδίου δεδομένου ότι η απεικόνιση επί του ενδύματος ή του αξεσουάρ είναι πλήρως χειροποίητη.

 

Ελαττωματικό Προϊόν 

Εάν τα προϊόντα αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται ανωτέρω, κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη, τα προϊόντα είτε θα επισκευαστούν, είτε θα αντικατασταθούν, είτε θα μειωθεί τιμή τους ή θα επιστρέφουν τα χρήματά στον πελάτη εντός 14 ημερών.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο στην κάτωθι περίπτωση: Να μας αποστείλετε e-mail μέχρι το τέλος της ημέρας της παραγγελίας, με τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της.

top